Довгоочікуваними зустрічами, цікавими знайомствами і новими сподіваннями розпочався 2018-19 навчальний рік

 

Цей знаменний день відкриває нові шляхи і народжує нові мрії. А ще у цей день до нашої дружної родини вливалося гомінке поповнення – першокурсники. Випускні групи не приховували своїх почуттів, адже це рік передбачає відповідальну підготовку до захисту дипломних робіт.

Радість нашого родинного дійства розділили і шановні гості, а це селищний голова Іван Семеряк та колишній багаторічний директор училища Микола Шпільман. Приємно відчувати підтримку тих людей, які оточують нас.

 

За доброю традицією учні і працівники отримали благословення отця Назарія на плідну працю, натхнення до навчання та духовне зростання!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заслуги і здобутки учнів училища були відзначені дирекцією. Найактивнішим вручили грамоти і подяки.

1.    За активну участь в культ-масовій, профорієнтаційній роботі та іміджуванні училища грамотами нагороджуються: Прийма Надія уч. 44 гр., Тромса Зоряна, Тромса Мар'яна, Костельна Наталія, Баландюх Анастасія, Хвалібота Богдан, Коцовська Роксолана, Леськів Олег – учні 36 гр., Перванчук Артем уч. 34гр.,
2.    За активну участь в спортивно-масовій роботі училища та переможні місця в обласних змаганнях профтехосвіти Львівщини нагороджуються: Ройко Петро, Ільків Богдан, Сохін Маркіян – 44 гр.
3.    за активну участь в інтелектуальних іграх «Брейн-ринг», «Що? Де? Коли?» в складі училищної команди «Розум-сила» серед учнівської молоді Закладів Професійної освіти Львівщини, проявлену ерудицію, логічне мислення та наполегливість у досягненні мети нагороджуються: Фірцович Ангеліна, Сліпко Владислав – 44 гр. та Гулько Ілля уч. 23 гр.
Приємною несподіванкою стало привітання випускниці училища 2013 року Грабінської Христини, яка зачитала авторський вірш та зі словами подяки звернулася до майстра Дюг Наталії.

 

 З привітальними словами звернувся до усіх присутніх директор училища Василь Гевало та побажав натхнення у навчанні та щасливої подорожі в казковий світ професій, які є необхідними Україні.

Розумні люди – міць держави!
Тож час прийшов набратись знань,
Щоб Україна мала славу
Країни здійснення бажань

Заступник директора

з навчально виховної роботи

Світлана Плесак


Ви можете поділитись цікавою статтею з друзями в соціальних мережах: